Onze Partners

Onze lokale sponsors

slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
slide 1
Image Slide 6
Image Slide 8
Image Slide 9
Image Slide 10
Image Slide 11
KleineSponsors7
KleineSponsors3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

 Beste ondernemer,

November 2021 … ‘wettewa’ zou de apotheose worden van het feestjaar ‘Dessel 750’. Maar toen kwam Corona en moesten we noodgedwongen uitstellen. Maar kijk … met meer dan een jaar vertraging zal wettewa plaatsvinden van 17 tot 28 mei 2023.

‘wettewa’ is een uniek knetterend Kempens totaalspektakel. Woelig, markant, amusant, spannend, grappig, aangrijpend, ontroerend … . Met de hulp van enkele Desselse schrijvers schreef Luc Stevens een spectaculair en al omvattend scenario. Ruim honderd acteurs, zangers, dansers, muzikanten, figuranten en evenveel medewerkers zorgen voor een onvergetelijk totaalspektakel. Eénmalig in 750 jaar. 

Laat je meeslepen door dit aangrijpend verhaal

‘wettewa’ is een bijzonder ambitieus project. Een 10-koppige stuurgroep is, samen met het gemeentebestuur, al geruime tijd aan het werk. Partners en sponsors hebben hun naam en bedrijfshistoriek aan dit evenement verbonden. U geeft en u krijgt: exposure in de regio, zichtbaarheid tijdens de voorstellingen, netwerkmomenten, media en pers, visibiliteit en logo in programmaboekje en folders, vip-tickets, food en drinks.

Het hele wettewa-team en de gemeente Dessel dankt u voor uw ondersteuning van dit prestigieus project.