Praktische Informatie

 • De voorstellingen in de spektakeltent starten respectievelijk om 15u00 (namiddagvoorstelling) en om 20u00 (avondvoorstelling).
 • Elke voorstelling wordt voorafgegaan door een theaterwandeling 750 jaar Dessel, 750 jaar aan herinneringen. In onze theaterwandeling word je door 220 acteurs meegenomen in de pezerikenwereld, de geschiedenis van ons prachtig dorp, met een knipoog naar aspecten en personages van het spektakel in de tent. Geniet van fantastische decors, muzikale intermezzo’s, nostalgische momenten.De theaterwandeling is, symbolisch, 750 meter lang en volledig rolstoeltoegankelijk. Je kan starten tussen 13.30u en 14.00u (namiddagvoorstelling) en 18.30u en 19.00u (avondvoorstelling) en je eigen tempo bepalen. Zorg voor comfortabele kledij en denk eraan dat het ’s avonds hard kan afkoelen.
 • Let op: bij de start van de voorstelling gaan de deuren onherroepelijk dicht uit respect voor de acteurs en het aanwezige publiek.
 • Tijdens de pauze verzoeken wij u om de spektakeltent te verlaten om het tweede deel van de voorstelling voor te bereiden. Volg daarbij de instructies van onze stewards.
 • De voorstelling zelf duurt 2u45 in totaal. Er is een pauze van 45 minuten voorzien.
 • Tijdens de pauze is het mogelijk om iets te nuttigen in de ettewatent
 • Met het openbaar vervoer: Tabloo en de evenementenweide zijn NIET bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Parkeren op de parkeerplaatsen aan Tabloo is NIET toegestaan
 • Kom je met de de wagen? Onze autoparking bevindt zich nabij de evenementensite en is vlot bereikbaar via Kastelsedijk (padje over huisnummer 25). Volg de signalisatie en instructies van onze stewards. Bewegwijzeringen en de nodige signalisatie zullen aangebracht worden
 • Kom je met de fiets? Dan is de fietsenstalling vlakbij de start van het evenement op de fietsparking langs de Kastelsedijk. Bewegwijzeringen en de nodige signalisatie zullen aangebracht worden.
 • Kiss & Ride zone is voorzien. Onze Kiss & Ride Zone is ingericht op de parking van Tabloo en is te bereiken via de Gravenstraat. Je kan hier veilig worden afgezet en opgehaald. Let op: parkeren is hier niet mogelijk. Bewegwijzeringen en de nodige signalisatie zullen aangebracht worden.
 • We vragen aan al onze bezoekers om voldoende tijd te voorzien om je van de parking naar de ingang van het evenement te begeven (ongeveer 400 m)
 • Mensen die slecht te been zijn, kunnen ter plaatse begeleiding aanvragen.
 • Volg de signalisatie en instructies van onze stewards. Je wordt door onze stewards doorverwezen naar/begeleid tot aan de start van de theaterwandeling.

Ook onze fietsenparking bevindt zich eveneens nabij de evenementensite en is te bereiken via Kastelsedijk. Volg de signalisatie en instructies van onze stewards.
Speciale fietsenrekken zullen voorzien worden.
Deze stalling zal niet bewaakt worden gedurende de voorstellingen. 

Ja, je kan een gedetailleerd plan van de tribune bekijken op deze link Plan Tribune.pdf
Tevens zal het plan beschikbaar via het ticketreserveringsplatform.

 •  Ja, voor alle plaatsen moeten er trappen gedaan worden.
 •  Er zijn steeds stewards aanwezig om mensen te helpen. Indien je echt een speciale plaats nodig is, gelieve contact op te nemen met de dienst vrije tijd (+32 (0)14 38 99 25) voor je je ticket aankoopt.

Rolstoelgebruikers hebben gereserveerde plaatsen. het aantal plaatsen is beperkt. Mensen die een rolstoelplaats of makkelijk toegankelijke plaats nodig hebben, moeten contact opnemen met de dienst vrije tijd van de gemeente Dessel (+32 (0)14 38 99 25) vóór ze een ticket aankopen. Per rolstoelgebruiker mag er maximum 1 ticket voor de begeleider gereserveerd worden.

Je kan altijd terecht op het telefoonnummer van de administratieve medewerker van de gemeente DESSEL (+32 (0)14 38 99 25) of via email naar wettewa@dessel.be

Neen, dit is niet toegestaan.

We vragen om mobiele telefoons en andere storende apparaten uit te schakelen of op stil te zetten.

Er zijn programmaboekjes te koop op verschillende locaties binnen de spektakelsite.

Alle gevonden voorwerpen worden verzameld bij de dienst vrije tijd en bijgehouden tot 1 januari 2024. Items die dan niet opgehaald zijn, worden aan een goed doel geschonken.

Voor en na de voorstelling en tijdens de pauze nodigen we je graag uit in onze Ettewatent voor een hapje en een drankje. Wil je liever uitgebreid tafelen? Neem een kijkje bij onze culinaire voorstellen en ontdek de speciale wettewamenu’s bij de verschillende horecazaken.

Gedurende de voorstelling is het strikt verboden om foto’s  of filmopnames te nemen.

 • De theaterwandeling (ongeveer 750 m) loopt over een verhard pad. Comfortable kledij en aangepast schoeisel is aangeraden.
 • Tevens is er geen verwarming voorzien in de tent. Aangeraden wordt om ingeval van koud weer om u goed te kleden en eventueel dekentjes mee te brengen.