Nieuwsbrief wettewa 31 Aug 2022

  1. WETTEWA-BANK 

·         De wettewabank draait op volle toeren. we zijn echter nog steeds op zoek naar een paar helpende handen voor het opstellen, afbreken en vervoeren van de bank. We zoeken nog helpende handen voor:

– donderdag 22 September in de namiddag (Landbouwdag op de markt Dessel),
– donderdag 22 September ‘s avonds (info en inschrijfdag in Tabloo) en
– zaterdag 01 Oktober 2022 (Oan de voart van CC Toendra).

Indien je zin en tijd hebt om ons een handje toe te steken laat het maar weten via e-mail of een belletje (Email: wettewa@dessel.be – Telefoon:  +32 (0)14 38 99 25).

Of nog toffer, moest ge interesse hebben om nog andere jobkes binnen ons project, geef u dan snel op als vrijwilliger via deze link (https://www.wettewa.be/vrijwilligers/)

AFFICHES, BRIEVEN, ENVELOPPEN VOOR KLEINE HANDELAARS 

·         De affiches, brieven en enveloppen die verdeeld moeten worden onder de kleine handelaars zijn intussen bijgedrukt.  

·         Zij die nog zaken nodig hebben, kunnen alles afhalen bij Marc Deckx. Je kan hem best op voorhand contacteren via 0479 30 37 69 om niet voor een gesloten deur te staan.  

·         Dankzij jullie engagement hebben we alle plaatsen al kunnen verdelen tijdens de vorige vergadering samen met de teamleiders en vrijwilligers. Bedankt daarvoor!  

  1. WEETJES 

·         De sponsoring loopt vlot. Enkele grote bedrijven engageerden zich (mondeling) voor een partnerschap, enkele gesprekken vinden nog plaats in de nabije toekomst. Het ziet er alvast goed uit! 

·         Op 15 september vindt een (regionaal) persmoment plaats in Tabloo om ‘Wettewa’ in de kijker te zetten. We hopen op die manier mensen te engageren om hetzij deel te nemen, hetzij te helpen, hetzij te komen kijken. De inschrijfdag zal zeker ook gepromoot worden! Wie weet zien we wel een mooi artikel of een mooie reportage verschijnen!  

·         De definitieve beslissing rond tent en tribune valt eerdaags. Vanaf dan kunnen we ons focussen op ‘licht en geluid’, een volgende belangrijke beslissing in het voorbereidingsproces. Wordt vervolgd!  

·          Wegens medische redenen is het bezoek aan de hal van Adesko even uitgesteld. Hopelijk kunnen we de draad snel oppikken!  

  1. OPROEP > SOCIALE MEDIA 
  • Heb jij nog leuke foto’s van de Wettewa-bank, de voorbereidingen aan decor, kledij, attributen of iets anders? Stuur ze zeker door en wie weet verschijnt jouw foto wel op de sociale media!  
  • Maak je zelf niet graag foto’s en heb je graag dat iemand langskomt om mooie foto’s te maken van een bepaalde samenkomst in het kader van Wettewa? Laat het me zeker weten!  
  1. WETTEWA IN THE SPOTLIGHT 

·         De voorbije weken stond onze Wettewa-bank op verschillende evenementen in Dessel. Zo stond ze al te pronken op de Skateparade, het tennistoernooi in Dessel, Dessel Swingt en de Samathon. Er blijkt heel wat belangstelling! Af en toe zit de bank zelfs helemaal vol! Een mooie foto die het delen waard is:  

Geplaatst in Project Wettewa.